Verzenden

Verzendkosten
Verzending alleen binnen Nederland.
Verzendkosten € 3,95 voor orders minder dan € 49,95.
Voor orders vanaf € 49,95 is de verzending gratis.

Levertijd

1 a 2 werkdagen

 

ruilen of retourneren

Ruilen of retourneren binnen 15 dagen is mogelijk, rekening houdend met de volgende voorwaarden: het product moet ongedragen, onbeschadigd en in originele verpakking voorzien van hangtags geretourneerd worden.

Retouradres
FanFan la tulipe
Kampweg 15
3941 HC Doorn

De kosten van de retourzending zijn in alle gevallen voor uw rekening. Bewaar de Track & Trace code van uw pakje goed. Wij adviseren om het pakket aangetekend te versturen. FanFan la tulipe kan helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren pakketjes.

voorwaarden

Begrippen & toepasselijkheid
Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van FanFan la tulipe zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Tenzij FanFan la tulipe zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart.

 • Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kunt u geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen
 • Het accepteren van een aanbieding en het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. Prijzen & kosten – Alle prijzen die op de website van FanFan la tulipe staan vermeld zijn inclusief 21% BTW.
 • Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen, is FanFan la tulipe bevoegd de prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen. Leveringen – FanFan la tulipe streeft ernaar alle bestellingen die op voorraad zijn binnen 1-2 dagen te verzenden.
 • Als artikelen een langere levertijd hebben of (tijdelijk) niet geleverd kunnen worden zal u binnen enkele dagen via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden.
 • FanFan la tulipe is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door Post NL, DHL & UPS. • FanFan la tulipe is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.
 • FanFan la tulipe betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van bestelde artikelen. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. U dient dit binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen te melden. Betalingsmogelijkheden – De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment dat u het aanbod aanvaardt en u voldoet aan de daarbij gestelde voorwaarden. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet per e-mail is bevestigd, kan de klant de overeenkomst ontbinden.
 • Het verschuldigde bedrag kan betaald worden via IDEAL.
 • Indien er binnen 7 dagen door FanFan la tulipe geen schriftelijke bezwaren zijn ontvangen, gaat FanFan la tulipe er van uit volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.
 • U heeft het recht de door FanFan la tulipe geleverde artikelen binnen 15 dagen na ontvangst te retourneren. Tijdens de zichttermijn van 15 dagen dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
 • U dient uw retour telefonisch aan te melden op nummer 0627093225.
 • Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet FanFan la tulipe de betaalde prijs exclusief de verzendkosten, uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst van de artikelen. Indien er betaald is met een cadeaubon zal er een nieuwe cadeaubon worden aangemaakt (en geen geld teruggestort).
 • Wanneer de door FanFan la tulipe afgeleverde artikelen niet binnen 15 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd. Aansprakelijkheid Iedere aansprakelijkheid van FanFan la tulipe, van het personeel en de producten van FanFan la tulipe voor alle schade, van welke aard ook, direct of indirect, wordt uitgesloten. FanFan la tulipe is evenmin aansprakelijk voor de schade die bij uitvoering van de overeenkomst door derden wordt veroorzaakt. • FanFan la tulipe aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van FanFan la tulipe. • De aansprakelijkheid van FanFan la tulipe is steeds beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs van het desbetreffende artikel.
 • Naast het uitvoeren van de bestellingen zullen de gegevens, uitsluitend na uw toestemming, worden gebruikt voor het realiseren van marketingdoeleinden en het onderhouden van de klantrelatie met u.
 • De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Toepasselijk recht Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

Bedrijfsgegevens FanFan la tulipe

Kampweg 15
3941 HC Doorn
E info@fanfan.nl
KvK: 30112324
Btw nr: NL 805625707B01

 

Collectie van FanFan

Summum, By-Bar, Maison Scotch, Penn & Ink, Fabienne Chapot, MosMosh, Michèle Thomas, Ana Alcazar, Yaya, Nukus, Mac, 10Days, Giacomo, Opus, Studio Anneloes, Beaumont, Bianco jeans, Pom Amsterdam, Armedangels, Msch Copenhagen
 

Social

Share This