Als er één ding opvalt bij de herfst/winter collecties van 2018-2019, is dat de stylen en trends zo ontzettend uiteenlopen.
Eindelijk veel kleur, daar worden we blij van. Oker geel, groen, blauw, oranje en rood zijn sterk vertegenwoordigd in de collecties.
Als accent, glanzende stoffen met lurex in zilver en goud, dit keer niet als feest kleding, maar gewoon draagbaar voor overdag in een sportieve, stoere of zakelijke outfit.
Veel dierenprints, de hele dierentuin komt voorbij, met de Leopard, Zebra, Slang, Aap, Olifant etc…

De ruit is terug van weg geweest.
Wat we ook zagen op de catwalks is het mannenpak, maar dit keer in prints; dierenprints, bloemenprints en in ruit. Schrik niet, maar de combinatie van deze twee zijn heel trendy.

Colberts worden gedragen op ultra vrouwelijke items, als de bloemen jurk of de mini rok, gecombineerd met stoere boots of grove sneakers en vergeet vooral de hoge laars niet.
De skinny jeans is niet meer weg te denken, maar wil je super trendy de straat op, dan kies je voor een super wijde pantalon.
De lengte van de rok is nu wat langer en zwieriger, de midi rok is dus weer terug, ook gedragen met hoge laarzen.
De tasjes zijn klein en de heuptas is niet meer weg te denken.
De sjaal is niet langer alleen een accessoire voor om je hals, wikkel hem om je tas of drapeer hem als een complete outfit voor een kleurrijk geheel.

Share This