Prachtige exclusieve merken
Altijd een styliste aanwezig
Gratis versturing bij bestelling vanaf € 29,95.

Sjaals online

Ben je op zoek naar een grote collectie aan sjaals die je online kunt kopen? Naast 5 winkels in midden-Nederlands heeft FanFan la Tulipe een overzichtelijke webshop waar je prachtige sjaals  voor elke outfit vindt. Wanneer je er online in de webshop niet helemaal uitkomt, staan de stylistes van FanFan la Tulipe altijd voor je klaar in een van de winkels met advies over welke sjaals de juiste zijn.
Bekijk alle sjaals in onze webshop bezoek een winkel bij u in de buurt

Vind verschillende soorten sjaals gemakkelijk online

In de webshop van FanFan la Tulipe kun je lekker rondsnuffelen tussen de verschillende soorten sjaals. Met verschillende kleuren, dessins en materialen zit er vast en zeker eentje tussen die uw look helemaal af maakt. Je vindt in de webshop sjaals van de volgende materialen:

  • Modal sjaals
  • Zijde sjaals
  • Linnen sjaals
  • Wollen sjaals

Wanneer je een bestelling plaatst van meer dan € 29,95, versturen wij deze helemaal gratis. Dan zul je jouw nieuwe sjaal binnen 1-2 dagen in huis hebben. Dan ben je helemaal klaar om stijlvol en lekker warm het huis uit te gaan. Want wat is er nou lekkerder dan je heerlijk verstoppen in een fijne sjaal wanneer het buiten koud is?

Bel ons voor vragen over de sjaals in de webshop

Heb je vragen over de verschillende sjaals die wij online verkopen of heb je advies nodig? Je bent altijd welkom in een van de winkels van FanFan la Tulipe of neem contact op met 0343-451931. Met het deskundige advies van onze stylistes loop je trendy en warm onze winkel uit en het najaar in.

Veenendaal

Passage 81-83
3901 AZ Veenendaal

Veenendaal

Hoofdstraat 62
3901 AS Veenendaal

Rhenen

Frederik van de Paltshof 36
3911 LB Rhenen

Wijk bij duurstede

Veldpoortstraat 3
3961 BK Wijk bij duurstede

Doorn

Kampweg 15
3941 HC Doorn

Share This