Prachtige exclusieve merken
Altijd een styliste aanwezig
Gratis versturing bij bestelling vanaf € 29,95.

Kledingwinkels Veenendaal

Op zoek naar kledingwinkels waar je jouw nieuwe outfit gaat vinden in Veenendaal? De damesmode die we bij FanFan la Tulipe in Veenendaal verkopen is kleding voor elke stijlvolle vrouw. Met twee vestigingen in Veenendaal zul je je hart ophalen aan stoere, casual kleding die ook heel vrouwelijk is. Met een grote collectie van verschillende damesmode merken, loop je altijd met een leuke nieuwe aankoop de deur uit! Kom gezellig rondsnuffelen en pas alles wat jou leuk lijkt. De stylisten in Veenendaal helpen je graag met advies en tips om zo goed mogelijk voor de dag te komen.
Bezoek een winkel bij u in de buurt

Kom snel langs in een van onze kledingwinkels in Veenendaal

Met zowel een winkel in de Passage als in de Hoofdstraat, kun je altijd terecht bij de stylistes die aanwezig zijn om je van eerlijk en juist advies te voorzien. Wil je een leuke nieuwe sjaal of een volledige outfit kopen? Kom langs bij een van de kledingwinkels in Veenendaal en wij voorzien je graag van damesmode die volledig bij jou past en waar je je prettig in voelt. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van kleuren, materialen en dessins. Zo kunnen we je altijd trendy advies geven en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste mode. Neem ook eens een kijkje op onze shawl webshop, waar je de leukste sjaal voor jou voor dit najaar vindt.

Kom langs en bewonder de collectie

Met de mooiste collectie aan damesmode in Veenendaal, kun je hier altijd terecht voor wat voor outfit je ook zoekt. Neem contact op met onze kledingwinkels in Veenendaal. De winkel aan de Hoofdstraat is te bereiken via 0318-540444 en de winkel aan de Passage op 0318-541919. Onze medewerkers staan altijd klaar om jou te helpen met styling vragen of advies. Kom je komende vrijdag tijdens de koopavond gezellig langs?

Veenendaal

Passage 81-83
3901 AZ Veenendaal

Veenendaal

Hoofdstraat 62
3901 AS Veenendaal

Rhenen

Frederik van de Paltshof 36
3911 LB Rhenen

Wijk bij duurstede

Veldpoortstraat 3
3961 BK Wijk bij duurstede

Doorn

Kampweg 15
3941 HC Doorn

Share This