Prachtige exclusieve merken
Altijd een styliste aanwezig
Gratis versturing bij bestelling vanaf € 29,95.

Kledingwinkel Rhenen

Zoek je een hippe kledingwinkel met modieuze dameskleding in het centrum van Rhenen? FanFan la Tulipe biedt een breed aanbod van verschillende mooie kledingmerken in een prachtig aangeklede winkel in hartje Rhenen. Kom gezellig een keertje langs om lekker rond te snuffelen of persoonlijk advies te krijgen van een van onze verkoopmedewerkers. Zij doen er alles aan om jou met  een glimlach en een prachtige nieuwe outfit onze deur uit te laten gaan. Met persoonlijke aandacht in een warme sfeer zullen de medewerkers van FanFan la Tulipe je helpen met het vinden van een prachtige, exclusieve en hedendaagse outfit.
Bezoek een winkel bij u in de buurt

Dé stijlvolle kledingwinkel van Rhenen

Voor de meest stijlvolle dameskleding in Rhenen, moet je bij FanFan la Tulipe zijn. Wij verkopen dameskleding van verschillende merken zoals Catwalk Junkie, Maison Scotch en Michèle Thomas. Ben je alleen op zoek naar een prachtig nieuw topje of zoek je juist een volledige outfit voor een speciale gelegenheid? Het aanbod bij kledingwinkel FanFan la Tulpine in Rhenen is erg groot en veelzijdig. Naast de prachtige kleding die we aanbieden in onze kledingwinkel in Rhenen, verkopen we online een prachtige collectie aan mooie sjaals voor vrouwen. Zo ga je stijlvol het najaar in.

Kom snel langs en ontdek de collectie

Heb je vragen over de collectie van dameskleding in de winkel van FanFan la Tulipe in Rhenen? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met onze winkel in Rhenen op via 0317-615880 en de medewerkers helpen je graag verder. Of kom gezellig langs in onze prachtige winkel!

Veenendaal

Passage 81-83
3901 AZ Veenendaal

Veenendaal

Hoofdstraat 62
3901 AS Veenendaal

Rhenen

Frederik van de Paltshof 36
3911 LB Rhenen

Wijk bij duurstede

Veldpoortstraat 3
3961 BK Wijk bij duurstede

Doorn

Kampweg 15
3941 HC Doorn

Share This