Prachtige exclusieve merken
Altijd een styliste aanwezig
Gratis versturing bij bestelling vanaf € 29,95.

Exclusieve dameskleding

Ben je op zoek naar exclusieve dameskleding die volledig bij jouw stijl en look past? In de winkels van FanFan la Tulipe staan altijd stylistes klaar met eerlijk en fijn advies en weten alles om je te helpen vinden wat je zoekt. Of dit nu een volledig nieuwe outfit is voor een speciale gelegenheid of slechts één item voor het komende seizoen. In alle winkels van FanFan la Tulipe is altijd een grote collectie van de meest exclusieve dameskleding aanwezig.
Bezoek een winkel bij u in de buurt

Kom de nieuwe collectie van exclusieve dameskleding bekijken

Met meerdere winkels in midden-Nederland kun je op 5 verschillende locaties terecht voor een fantastische look waar jij je helemaal jezelf in voelt. Ons werk maakt ons ontzettend blij, wanneer we steeds weer kunnen helpen met het vinden van exclusieve dameskleding die perfect bij onze klanten past. Kom binnenkort langs in een van de onderstaande winkels:

Naast onze prachtige winkels hebben we ook een speciale shawls webshop voor allerlei verschillende soorten sjaals. Verschillende kleuren, materialen en dessins maken dit het perfecte item om je outfit helemaal af te maken. Met een sjaal van linnen, zijde, wollen of modal, wandel jij warm en stijlvol het najaar in!

De grote collectie van exclusieve kleding ligt op jou te wachten

Je bent van harte welkom in een van onze winkels. Heb je vragen over de collectie of iets anders? Neem telefonisch contact op met een specifieke winkel of bel 0343-451931. Kom snel langs, snuffel wat rond en pas wat je wilt. Er zit vast iets voor jou bij!

Veenendaal

Passage 81-83
3901 AZ Veenendaal

Veenendaal

Hoofdstraat 62
3901 AS Veenendaal

Rhenen

Frederik van de Paltshof 36
3911 LB Rhenen

Wijk bij duurstede

Veldpoortstraat 3
3961 BK Wijk bij duurstede

Doorn

Kampweg 15
3941 HC Doorn

Share This