Vrijwel alle mode collecties voor het voorjaar van 2018 stralen vrolijkheid en positiviteit uit. Het draait om kleur, mooie materialen en veel dessins.
Alles kan met elkaar gecombineerd worden. Vrouwelijke lijnen die getailleerd zijn of wijdere kledingstukken die met een brede soepele riem of een smal ceintuurtje de nadruk op de taille leggen.
Naast de skinny jeans zien we veel wijd uitlopende broeken in uni, maar ook in verschillende dessins.
Denims worden donkerder. Shorts zijn hip en mogen in combinatie met druk geprinte blazers gedragen worden.
We zien ook kostuums in verschillende prints met retro uitstraling. Ze mogen als kostuum of met andere prints door elkaar gedragen worden.
Durf en combineer dan verschillende dessins met elkaar, want alles mag.
De roklengtes variëren van kort naar lang en daar tussenin. Kies vooral de lengte die bij jou past. Er zijn mogelijkheden genoeg en alles is mogelijk.
Accessoires mogen gezien worden. Grote zonnebrillen met gekleurde monturen en gekke details zijn echte blikvangers. Heuptasjes, sieraden en grote soepele print shawls maken je outfit compleet.
Veel sandalen zijn geïnspecteerd uit de Griekse oudheid. In natuurlijke kleuren of nadrukkelijk aanwezig in een felle tint. Sokken en kniekousen in sandalen blijven dit seizoen in de mode.

Share This